Wat is de Thermomix?

De Thermomix is een revolutionaire keukenmachine en heeft 12 basisfuncties; wegen, mixen, mengen, verkleinen, malen, kneden, opkloppen, omroeren, emulgeren, stomen, koken, verwarmen. In de instructievideo leg ik alle onderdelen van de Thermomix uit.

Thermomix is al sinds 1970 een begrip op het gebied van keukenmachines en met een productie van meer dan 1mln per jaar wereldwijd is de Thermomix een bewezen betrouwbare Duitse uitvinding. Na Australië, Spanje, Duitsland en België wordt ook hier in Nederland de Thermomix steeds populairder.

Met de Thermomix kook je vers en zonder pakjes, zakjes en potjes. Het maakt je leven makkelijker, je kunt een complete maaltijd in 20-30 minuten op tafel zetten! Je spaart geld uit met de Thermomix doordat je de meeste dingen zelf maakt zoals jam, boter, ijs, brood en nog veel meer. Naast de Thermomix zijn de meeste andere keukenapparaten overbodig, dus het ruimt lekker op in je keukenkastjes.

Hoeveel kost een Thermomix?

De prijs van een volledig uitgeruste Thermomix TM5 met Varoma, Vlinder en een Thermomix kookboek (gedrukt en digitaal) bedraagt €1100,- euro inclusief BTW.

Download hier de folder van de Thermomix TM5.

Thermomix kopen

De Thermomix kopen kan niet in een groothandel of electro-huishoudzaak. Thermomix verkoopt rechtstreeks aan de eindklant via een adviseur. Kookrevolutie is adviseur van Thermomix. Wilt u een Thermomix kopen?, vul dan het onderstaande formulier in.