About

kookrevolutie thermomix bestellen online demokookrevolutie.nl!

Je vindt hier alles over mijn grote passie: koken en recepten ontwikkelen voor de Thermomix, een revolutionaire keukenmachine waarmee je heel eenvoudig en snel de lekkerste gerechten kan maken. Op deze website leg ik je uit hoe je het maximale uit je Thermomix kunt halen door middel van video’s, tips en natuurlijk veel nieuwe Thermomix recepten.

De Thermomix

Wat is de Thermomix? De Thermomix is een revolutionaire keukenmachine en heeft 12 basisfuncties; wegen, mixen, mengen, verkleinen, malen, kneden, opkloppen, omroeren, emulgeren, stomen, koken, verwarmen.

Thermomix is al sinds 1970 een begrip op het gebied van keukenmachines en met een productie van meer dan 1mln per jaar wereldwijd is de Thermomix een bewezen betrouwbare Duitse uitvinding. Na Australië, Spanje, Duitsland en België wordt ook hier in Nederland de Thermomix steeds populairder.

Met de Thermomix kook je vers en zonder pakjes, zakjes en potjes. Het maakt je leven makkelijker, je kunt een complete maaltijd in 30 minuten op tafel zetten! Je spaart geld uit met de Thermomix doordat je de meeste dingen zelf maakt zoals jam, boter, ijs, brood en nog veel meer.

Wie ben ik

Eerst even voorstellen; ik ben Christa, een enthousiaste Thermomix gebruiker. Ik ben verliefd geworden op de Thermomix in Australië. Daar heb ik meer dan drie jaar met mijn gezin gewoond en heb de Thermomix daar leren kennen omdat hij bij de meeste mensen op het aanrecht staat. Het gemak waarmee je heerlijke en gezonde gerechten op tafel kunt zetten sprak mij aan en al snel prijkte er een Thermomix op mijn eigen aanrecht.

Ik ben het grootste deel van de dag in de keuken te vinden waar ik recepten probeer of kook, meestal met hulp van onze kinderen, de kleine hulp koks. Hierbij ben ik altijd opzoek naar een balans tussen een healthy lifestyle en easy cooking en de Thermomix is daarbij mij ultieme assistent.

Mijn favoriete gerechten zijn voor de snelle vitamine boost een green smoothie, als voorgerecht een heerlijke pompoensoep, als diner gestoomde vis en groente of heerlijke spaghetti bolognaise en natuurlijk eigengemaakt ijs van vers fruit als nagerecht. De familie favoriet zijn bliss balls gemaakt van dadels en noten. Nu ik weer in Nederland woon, waag ik mij aan het omzetten van oer Hollandse gerechten in Thermomix recepten zoals erwtensoep.

Mijn missie is om iedereen aan het verse koken te krijgen. Iedereen kan restaurant waardige gerechten op tafel toveren met de Thermomix. Een ware kookrevolutie dus!

Wie kookt er vandaag?

Ben je net zo enthousiast als ik, heb je vragen over de Thermomix of wilt u de Thermomix kopen, kijk dan verder op deze site of vraag meer informatie aan via het contactformulier.